ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ Ι.Κ.Α. ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

  •  γράφει ο Γιώργος Κόλλιας
Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια "πανομοιότυπη" είδηση:
"Απολύσεις 500 εργαζομένων πρέπει να κάνει το ΙΚΑ βάσει οκτώ αποφάσεων που εξέδωσε το Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας κρίνοντας ότι η διάταξη με την οποία προσελήφθησαν στο ίδρυμα είναι αντισυνταγματική. 
Το 2010, 500 άτομα μέσω ΑΣΕΠ πέτυχαν στις εξετάσεις που έδωσαν προκειμένου να προσληφθούν στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της Ελλάδος. 

Ωστόσο, την επίμαχη περίοδο είχε δρομολογηθεί η αποκρατικοποίηση της ΑΤΕ,με αποτέλεσμα να μην μπορούν να υλοποιηθούν οι προσλήψεις. 

Για να λυθεί το ζήτημα που προέκυψε, βάσει του Ν. 3899/2010, οι επιτυχόντες στον διαγωνισμό για την ΑΤΕ μετατέθηκαν και προσελήφθησαν από το ΙΚΑ όπου υπήρχε ανάγκη προσωπικού. Η μετάταξη αυτή, όμως, είχε ως συνέπεια να μείνουν εκτός ΙΚΑ ακόμη 500 άτομα που μέσω ΑΣΕΠ είχαν επιτύχει την πρόσληψή τους στο ίδρυμα. 
Οι τελευταίοι που είδαν την επιτυχία τους να μην "εξαργυρώνεται" προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη. 
Το Διοικητικό Εφετείο της Αθήνα έκρινε ότι ο νόμος με τον οποίο έγινε η μεταφορά των 500 από την ΑΤΕ στο ΙΚΑ είναι αντισυνταγματικός, και συγκεκριμένα ότι παραβιάζει το άρθρο 4 του Συντάγματος με το οποίο κατοχυρώνεται η ισότητα μεταξύ των πολιτών."

Την είδηση δεν την έμαθα στο διαδίκτυο. Την ζω. Δίπλα μου εργάζονται νέα παιδιά που αντιμετωπίζουν, με βάση αυτήν την απόφαση, το φάσμα της ανεργίας.
Ζω μαζί τους αυτό το τεράστιο «γιατί».
Γιατί κάποιοι δικαστές, ελαφρά τη καρδία, τους αφήνουν χωρίς δουλειά, καταστρέφουν το μέλλον τους, διαλύουν την ζωή τους.
Κι όμως.
Δεν μπήκαν από το παράθυρο στο Δημόσιο, αλλά με διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ.
Δεν είναι «αμόρφωτοι», αλλά όλοι πτυχιούχοι.
Δεν είναι «κοπρίτες», αλλά δούλεψαν τίμια και ευσυνείδητα, όσο καιρό εργάζονται στο Ι.Κ.Α.
Αλλά το κυριότερο είναι ότι δεν ευθύνονται για τίποτα. Κι όμως αυτοί τιμωρούνται.
Δεν ήσαν αυτοί που «έριξαν» τους άλλους υποψήφιους για διορισμό, αλλά η πολιτική ηγεσία. Δεν επέλεξαν αυτοί να διοριστούν στο Ι.Κ.Α., αλλά η πολιτική ηγεσία. Παρ΄ όλα αυτά η πολιτική ηγεσία, που αποφάσισε αυτές τις κινήσεις, σήμερα μπορεί –ατιμώρητα- να «νίπτει τας χείρας της», ενώ τιμωρούνται ουσιαστικά τα θύματα αυτής της αλλοπρόσαλλης πολιτικής που εφαρμόστηκε στο ζήτημά τους.
Και το κυριότερο: Δεν ήταν η μετάταξή τους στο Ι.Κ.Α. η αιτία της μη πρόσληψης των επιτυχόντων στο διαγωνισμό του Ι.Κ.Α., όπως ψευδώς λένε και γράφουν τα Μ.Μ.Ε., αλλά ο Νόμος 3833/10 που πάγωσε όλες τις προσλήψεις.
Αναρωτιέμαι, όμως, αυτοί οι δικαστές δεν έχουν παιδιά; Δεν ζουν στην χειμαζόμενη ελληνική κοινωνία; Δεν διαθέτουν ίχνος ευαισθησίας;
Πως θα ένιωθαν, άραγε, αν κάποιος αποφάσιζε την απόλυση του παιδιού τους; Θα είχαν την ίδια ευαισθησία για την «υπεράσπιση του Συντάγματος»;
Αλλά μια και μιλάμε για Σύνταγμα, που είναι η ευαισθησία τους όταν η πολιτική τάξη το παραβιάζει ασύστολα και κατ΄ εξακολούθηση;
Κι ακόμη ξεχνάνε ότι το Σύνταγμα εκτός από το δικαίωμα στην ίση μεταχείριση περιλαμβάνει και το δικαίωμα στην εργασία;
Ποτέ δεν πίστεψα στην «τυφλή Δικαιοσύνη». Πίστευα και πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να έχει μάτια και αυτιά ανοιχτά. Να αφουγκράζεται την κοινωνία και να την υπηρετεί. Μια τέτοια δικαιοσύνη δεν θα τιμωρούσε αυτά τα  νέα παιδιά με την μεγαλύτερη ποινή για την Ελλάδα της κρίσης. Την ανεργία.
Υ.Γ. 1  Αξίζουν συγχαρητήρια στον Διοικητή του Ι.Κ.Α. κ. Σπυρόπουλο για την άμεση ενεργοποίησή του, καθώς επίσης και στον Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση που ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Διοικητή του Ι.Κ.Α., διατηρώντας τους εργαζόμενους στην θέση τους, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της αίτησης αναίρεσης στο Σ.τ.Ε.
Υ.Γ. 2  Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθούν το θέμα στο blog ΑΤΕ - ΑΣΕΠ - ΙΚΑ
Υ.Γ. 3  Αγαπητοί δημοσιογράφοι, blogers και λοιποί, καλό είναι να διασταυρώνουμε ότι δημοσιεύουμε, γιατί η παραπληροφόρηση σκοτώνει την πληροφόρηση και οδηγεί στην αναξιοπιστία του μέσου.

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας! Τη χρειαζόμαστε. Θα μπορούσατε να την κοινοποιήσετε και στα ΜΜΕ?
Το μόνο που έχω να συμπληρώσω είναι ότι από τη συγκεκριμένη προκήρυξη, προσλήφθηκαν αρκετοί στην ΑΤΕ. Αρκετοί από τους υπόλοιπους, προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, και ζητήθηκε με την πρόσληψή μας να παραιτηθούμε των ενδίκων απαιτήσεων μας κατά της ΑΤΕ!!!!

ofotis είπε...

Πάρα πολύ καλό.
Θα μπορούσατε μόνο να βάλετε με μικρά πλάγια γράμματα το πρώτο κείμενο στα εισαγωγικά (τονίζοντας αρχικά, ότι κυκλοφορεί μια "είδηση" πανομοιότυπη:) και να επισημάνετε στην αρχή των προσωπικών σας σχολίων, ότι είναι ΨΕΥΔΗΣ (http://asep-ate-ika.blogspot.gr/2012/11/500.html) η καρδιά της "είδησης": ("...Η μετάταξη αυτή, όμως, είχε ως συνέπεια να μείνουν εκτός ΙΚΑ ακόμη 500 άτομα...").
Με εκτίμηση, Φώτης.

Unknown είπε...

Παιδιά το σχόλιό μου δεν γράφτηκε απλά για να προσφέρει στήριξη σε κάποιους ίσως φίλους και γνωστούς, αλλά για να εκφράσει την αγανάκτησή μου για την αναλγησία κάποιων και την ανικανότητα κάποιων άλλων, που οδηγούν στην ανεργία νέους ανθρώπους.
Φίλε ofotis και βέβαια έλαβα υπόψη μου τις παρατηρήσεις σου.

Ανώνυμος είπε...

Tο αστείο σε αυτήν την ιστορία είναι ότι οι υποψήφιοι της 85/2008 δεν κινούνται ώστε να διοριστούν, αλλά τους νοιάζει να διώξουν τους άλλους. Είναι λογικό αυτό, γιατί θεωρούν ότι το ΙΚΑ είναι δικό τους!! Δούλεψαν (και καλά!) τόσα χρόνια με stage, μπήκαν φυτευτοί και με βύσματα και θεωρούν ότι οι θέσεις τους ανήκουν!!! Δείτε την προκήρυξη 8κ/2008 και θα αντιληφθείτε πόσο ξεκάθαρη είναι η φωτογραφική προϋπηρεσία δυο ετών σε ασφαλιστικό φορέα!!!(lol) Ούτε ecdl δεν ήθελε αν δεν κάνω λάθος. Φυσικά γνωρίζω την υπόθεση διότι έτσι βόλεψαν την δεύτερη ξαδέρφη μου, με απολυτήριο λυκείου τεχνικού μάλιστα και προϋπηρεσία stage.Ειλικρινά απορώ με το θράσος κάποιων ανθρώπων που μιλάνε για αδικία!!! Ήθελα να τα κάνω σε αυτήν την προκήρυξη αλλά όταν την διάβασα έσκασα στα γέλια! Όσο αναφορά την 9κ/2008 πολύ καλά κάνανε και τους βάλανε στο ΙΚΑ. Αφού αργούσαν τα αποτελέσματα των άλλων (γιατί η προκήρυξη ήταν πολύ μεγάλη σχεδόν οι διπλές θέσεις), δηλαδή δεν θα εξυπηρετείτε ο κόσμος έως ότου βολευτούν τα βύσματα??? Τουλάχιστον στην 9κ/2008 οι υποψήφιοι είχαν και ecdl και ξένες γλώσσες και η μόνη προϋπηρεσία που αναγνωριζόταν ήταν σε ιδιωτική τράπεζα και το σημαντικότερο δεν θεώρησαν αυτές τις θέσεις δεδομένες. Αυτό νομίζω είναι το χειρότερο και το πιο αηδιαστικό σε όλη την ιστορία! Αλλά και εσείς της 9κ/2008 δεν έχετε μυαλό, κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια και θέλετε να αμυνθείτε στα βύσματα! (lol) Γιατί δεν προσβάλλετε την 8κ/2008 για την φωτογραφική της προϋπηρεσία?? Υπάρχει ισότητα ανάμεσα στους υποψηφίους?? Εδώ τι θα πει το διοικητικό εφετείο??? Φυσικά είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι θα νομίζετε ότι είμαι επιτυχών της 9κ/2008. Σας διαβεβαιώνω ότι είμαι διορισμένος υπάλληλος με ΑΣΕΠ στον τελευταίο διαγωνισμό της εφορία.(γραπτό διαγωνισμό πτυχίο ΠΕ, μεταπτυχιακό, ξένη γλώσσα, χωρίς φανταστικές και βυσματικές προϋπηρεσίες. Εύχομαι όλοι οι υποψήφιοι και της 8κ και της 9κ να έχουν την κατάληξη που θέλουν και την κατάληξη που τους αρμόζει. Πιστεύω στην Ελληνική δικαιοσύνη, δεν πιστεύω όμως στην Ελληνική Νομολογία.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κόλλια, πριν βγάλετε τα συμπεράσματα σας για ανθρώπους που σε μια νύχτα μέσα στον ορυμαγδό του πρώτου μνημονίου είδαν ότι δεν πρόκειται να διοριστούν ολύτε το 2000 ποτέ. αν είχατε και εσείς ΄λενα από αυτά τα παιδιά τώρα θα συμμεριζόσασταν τον πόνο που ένιωσαν οι διοριστέοι του ΙΚΑ που δεν διορίστηκαν, γιατί μια κυβέρνηση φρόντισε να εξαιρέσει μια ομάδα διοριστέων και να παγώσει όλους τους υπόλοιπους ασεπίτες. Το συνταγμα μας λέει κάτι για ισονομία ξέρετε, κάτι για ισοπολιτεία. Επίσης ορίζει ότι όταν υπάρχουν διοριστέοι για ένα φορέα θα πρέπειν να εργαζόνται στο συγκεκριμένο φορέα. Μια προκήρυξη που αφορούσε ΝΠΙΔ για διορισμό σε μια ΑΕ την Αγροτική Τράπεζα, πείτε μου ποια νομολογία, ποιό νομικό πλαίσιο μπορεί αυτόματα να τους διορίσει και να τους μεταφέρει σαν ΝΠΔΔ στο στενό δημόσιο και μάλιστα εξαιρώντας τους από τους υπόλοιπους πολίτες Β' κατηγορίας?
Αν αναζητάτε ευαισθησία βρείτε να πείτε και δυο λόγια παρηγοριάς για τους διοριστεύς που δεν διορίστηκαν ποτέ που απελπίστηκαν και αναζήτησαν το δίκιο τους.
Γιατί αν βρισκόσασταν στη δική τους θέση το ίδιο θα κάνατε. Δεν είναι καλό να απολύόνται άνθρωποι και δεν το θέλει κανείς. Εμείς δυο χρόνια χτυπήσαμε όλες τις πόρτες. Της Δίοικησης, της ΠΟΣΕ κανείς δεν μας άκουσε ποτέ. Αναζητήστε μια δίκαι και συνολική λύση. Θα ήταν πιο χρήσιμο πιστέψτε με άν κυρίως μπαίνατε στον κόπο να αναγνώσετε την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, που σαν το πλέον αρμόδιο δικαστήριο έκρινε την όντως φάντασμα νομοθετική ρύθμιση, αντισυνταγματική. Και εκεί θα δείτε πολλά επειδή. Για αυτό πρέπει να ζητάτε δίκαιες και όχι μονομερείς λύσεις. Μάνα και Πατέρας γέννησε και τους επειτυχόντες του ΙΚΑ. Άνθρωποι είναι και αυτοί και όχι πολίτες β γ κατηγορίας.

Ανώνυμος είπε...

Το ζητούμενο δεν ειναι τόσο η απόφαση του δικαστηρίου. Η απόφαση έκρινε ότι κατά παρέκκλιση των ισχυόντων την στιγμή εκείνη μεταφέρθηκαν χωρίς την τήρηση του 1/5 οι επιτυχόντες ΑΣΕΠ στην ΑΤΕ στο ΙΚΑ όπου ήδη ο φορέας ήταν εν αναμονή των επιτυχόντων ΑΣΕΠ για το ΙΚΑ.
Οι επιτυχόντες 8Κ για το ΙΚΑ ως οι πρώτοι και άμεσα θιγόμενοι προσέφυγαν ως είχαν το δικαίωμα στο Διοικητικό Εφετείο. Σκεφτείται λίγο, θα μπορούσαν να το είχαν κάνει και οι υπόλοιποι διοριστέοι ΑΣΕΠ άλλων φορέων καθώς και αυτοί όπως και εκείνοι για το ΙΚΑ με την 8Κ/2008 περιμένουν με την αναλογία 1/5. Το ζητούμενο είναι ότι οι υπόλοιποι 9Κ ΑΤΕ μεταφέρθηκαν εξπρές με την νομοθετική ρύθμιση που κρίθηκε αντισυνταγματική στο ΙΚΑ. Νομίζω ότι αν τους έθεταν σε απορρόφηση στο ΙΚΑ ή όπου αλλού με την αναλογία 1/5 τότε δεν θα βρίσκονταν εμπρός στην δυσάρεστη αυτή εξέλιξη και θα ανέμεναν όπως οι υπόλοιποι διοριστέοι ΑΣΕΠ την απορρόφηση τους.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης κε Κόλλια το τελευταίο διάστημα βλέπουν το φως της δημόσιοτητας σχόλια περί φωτογραφικών και φυτευτών. Οι 9κ λεν ότι η 8Κ ήταν ΟΛΟΙ με stage και οι 8Κ λεν ότι για την 9Κ απαιτούταν συγκεκριμένη και μόνο εμπειρία σε τραπεζικά. Κανείς ωστόσο δεν λέει κε Κόλλια ότι και οι μεν και οι δε συμμετείχαν σε προκήρυξη ΑΣΕΠ. Το ΑΣΕΠ όποτε βολεύει είναι καλό και όποτε όχι είναι φωτογραφικό. Κανέναν δεν "πονηρεύει" το γεγονός ότι αντισυνταγματική κρίθηκε μία νομοθετική ρύθμιση που εξπρες μετέφερε τους επιτυχόντες ΑΤΕ στο ΙΚΑ όταν εμείς των υπολοίπων αναμένουμε πλέον μέχρι το 2015;

Διοριστέα παγωμένη ΝΙΜΙΤΣ με την 5Κ/2009

Ανώνυμος είπε...

Οι διαγωνισμοί έγιναν μέσω ΣΕΠ για την Αγροτική τράπεζα αλλά ο διορισμός τους έγινε με νομοθετική ρύθμιση ......οι επιτυχόντες ΑΣΕΠ της 8κ/2008 προσέβαλαν αυτή την νομοθετική ρύθμιση και το διοικητικό εφετείο αποφάνθει ότι οι διορισμένοι στο ΙΚΑ από την Αγροτική θα πρέπει να φύγουν γιατί η νομοθετική ρύθμιση είναι αντισυνταγματική......αν θέλουμε να λέμε ότι τηρούμε τους νόμους και θέλουμε να ζούμε σε ένα κράτος δικαίου πρέπει να αποδεχόμαστε και τις αποφάσεις -νομολογίες των δικαστηρίων......το κράτος πρέπει και αυτό να υπακούει στους νόμους......όχι μόνο σε αυτούς που ψηφίζει αλλά και σε αυτούς που βγαίνουν από τα δικαστήρια...δεν μπορεί να ζητάει από τους έλληνες πολίτες να πληρώνουν όλα αυτά τα απαράδεχτα και αντικοινωνικά χαράτσια .....να ζητάει να δεχτούμε έτσι απλά τον εργασιακό μεσαίωνα που νομοθέτησε και όλα τα αλλά τερατουργήματα που έχουν ψηφίσει και όταν βγαίνει κάτι που λέει ότι κύριοι αντιβαίνετε το σύνταγμα και τους νόμους με αυτή την πράξη σας να κωφεύει και να κάνει τον ανήξερο......αν θέλει το κράτος μπορεί να κάνει το σωστό και το νόμιμο ως όφειλε να κάνει εξ αρχής.....δεν έχει ξαναγίνει αυτό να παρακάμπτετε πίνακας επιτυχόντων ΑΣΕΠ για συγκεκριμένο οργανισμό και ο οργανισμός τελικά να στελεχώνεται από άλλους επιτυχόντες και μάλιστα επιτυχόντες για ΝΠΙΔ και όχι ΝΠΔΔ....

SAN είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο "ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ" ΘΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ, ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ;
ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΣ 2 ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο στην Ελλάδα μπορεί να γίνει αυτό. Πάγωμα όλων των προκηρύξεων με ΑΣΕΠ αλλά ειδική ρύθμιση για την Αγροτική.
Δεν κατάλαβα τι παραπάνω έχουν από όλους εμάς; Δεν νομίζω να είναι τυχαίο. Εγώ εδώ και 2 χρόνια υπέγραψα διορισμό και κόλλησε και αυτοί χωρίς να περάσουν στο ικα παρακάμπτονται τα πάντα και μέσα σε μια νύχτα τους τακτοποιούν. Όχι φτάνει πια το ρουσφέτι ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ελληνική δικαιοσύνη κατέδειξε την αντισυνταγματική ρύθμιση του κομματικού κράτους! Στο χέρι της διοίκησης του ΙΚΑ είναι αν υπάρχει η πολιτική βούληση να δοθεί νομικώς αποδεκτή λύση για την οριστική τοποθέτηση στις κατά τόπους υπηρεσίες ΙΚΑ αφενός των υπολοίπων διοριστέων της 8Κ, αλλά και όσων υπαλλήλων της προκήρυξης 9Κ προβλέπεται να απομακρυνθούν σε εφαρμογή της δικαστικής απόφασης.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κύριε Κόλλια,

Θα συμφωνήσετε πιστεύω μαζί μου ότι όλοι οι Ελληνες πολίτες είναι ίση απέναντι στο νόμο και δεν υπάρχουν πολίτες 2 κατηγοριών.Αν διαβάσετε την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου θα καταλάβετε ότι η 9κ δεν μεταφέρθηκε μόνο παρανόμως στο ΙΚΑ,δηλαδή από φορέα ΝΠΙΔ βρέθηκε εν μια νυκτί σε ΝΠΔΔ με αποτέλεσμα να επηρεασθεί η δική μας απορρόφηση και να είμαστε μέχρι σήμερα άνεργοι και απελπισμένοι, τη στιγμή που έπρεπε να απορροφηθεί η ΠΕ ΚΑΙ ΔΕ της 8Κ ΠΡΏΤΑ, ΑΦΟΎ Η ΤΕ ΤΗ Σ 8Κ ΕΙ ΧΕ ΉΔΗ ΜΠΕΙ,αλλά και εξαιρέθηκαν από την αναλογία 1/5 έναντι όλων των Ασεπιτών. Τα παιδιά της 9κ με τα οποία δεν μας χωρίζει τίποτα θα μπορούσαν να προσφύγουν όπως εμείς στην δικαιοσύνη και να απαιτήσουν τον διορισμό τους στον οικείο τους φορέα,από τη στιγμή που Η ΑΤΕ απορρόφησε τους ΠΕ της 9Κ θα είχαν ένα επιχείρημα το οποίο θα τους δικαίωνε πανηγυρικά. Εμείς προσφύγαμε στην δικαιοσύνη έναντι του νόμου και όχι εναντίον της 9κ. Και να είστε σίγουρος ότι αν δεν υπήρχε αυτή η εξαίρεση από τον λόγο του 1/5 και περίμεναν και αυτή τη σειρά τους όπως οι υπόλοιποι ασεπίτες ,να απορροφηθούν σε κάποια άλλη υπηρεσία λόγω του προβλήματος της ΑΤΈ, δεν θα υπήρχε ζήτημα απόλυσής τους τώρα.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=niRu48Vpqgk

Ανώνυμος είπε...

"ΨΕΥΔΩΡ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ"ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΌΥΝ ΌΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ...ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ..ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ Η 8 Κ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ.ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω οτι εχει χαθει τελειως η λογικη σε αυτη την χωρα. Βγηκε ενας νομος που αντισυνταγματικα παγωσε σχεδον ολες τις προκηρυξεις ΑΣΕΠ (οχι ομως την 9κ και αρκετες ακομη). Το παραλογο ειναι οτι καποιοι κινηθηκαν οχι για να διοριστουν αυτοι (χτυπωντας τον αντισυνταγματικο αυτον νομο που παρεπεμψε εν μια νυκτι το συνταγματικο δικαιωμα τους στην εργασια στις καλενδες) αλλα για να απολυθουν καποιοι αλλοι. Το γελοιο και εξωφρενικο ομως ειναι οτι βγηκε μια δικαστικη αποφαση που επικαλειται το Συνταγμα για να επιβαλλει την ισοτητα στην καταπατηση των συνταγματικων δικαιωματων των επιτυχοντων. Τιμωρει λοιπον την 9κ οχι επειδη ηταν προνομιουχος αλλα επειδη τα συνταγματικα της δικαιωματα καταπατηθηκαν λιγοτερο απο τα συνταγματικα δικαιωματα καποιων αλλων!!! Τα συμπερασματα δικα σας...

Ανώνυμος είπε...

Οι 8 ομόφωνες αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου είναι ένα δυνατό χαστούκι στο λεγόμενο πελατειακό κράτος το οποίο θέλησε να κάνει ωμές παρεμβάσεις στις διαδικασίες ΑΣΕΠ ευνοώντας κάθε φορά με αντισυνταγματικές ρυθμίσεις στην Βουλή ομάδες Ασεπιτών- Ελλήνων πολιτών εις βάρος άλλων ομάδων Ασεπιτών- Ελλήνων Πολιτών στερώντας τους το ίσο δικαίωμα που τους δίνει το Σύνταγμα στο δικαίωμα για εργασία.Ολοι οι ισχυρισμοί των διοριστέων της ΑΤΕ και του ΙΚΑ ότι τάχα δεν επηρεάστηκε η ροή απορρόφησης των διοριστέων του ΙΚΑ από τον άμεσο-εξπρές διορισμό των διοριστέων της ΑΤΕ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ.Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΚΑ 8Κ/2008 παρά τον πόλεμο που δέχτηκε τα τελευταία δύο χρόνια έγινε η πιο δυνατή και αξιοκρατική προκήρυξη με ασεπ που πέρασε ποτέ από την Ανώτατη Αρχή..

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.ΟΙ 8 ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙς ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ.ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΙΚΑ,ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 8Κ/2008 ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΤΗς ΑΤΕ ΣΤΟ ΙΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ Ν.Π.Ι.Δ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΕ Α.Ε ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΤΗΣ ΑΤΕ ΚΑΘΩς ΚΑΙ Η ΕΥΝΟΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥς ΤΗς ΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΙς ΖΩΕς ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΙΚΑ.ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕς ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ,Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟς ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΠΟΛΙΤΕς ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΤΩ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ,ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΩς ΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙς ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕς ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΕΠ ΜΕΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο εφοριακός που έχω γράψει στις 27 Νοεμβρίου 2012 3:48 μ.μ.Ειλικρινά μπήκα ξανά μόνο για να γελάσω!!Τα λέτε πολύ ωραία αλλά δεν πείθετε!!! Πρώτον η ΑΤΕ όταν βγήκε η προκήρυξη ήταν ΝΠΔΔ όπως ακριβώς και το ΙΚΑ υπήρχε δηλαδή ισότητα ως προς της αλλαγή του φορέα. Δεύτερον τα αποτελέσματα σας βγήκαν πολύ πολύ πολύ αργότερα και λόγω του μνημονίου υπήρξαν πολλές συνταξιοδοτήσεις και για την εξυπηρέτηση των πολιτών και του ίδιου του φορέα μεταφέρθηκαν αυτοί οι άνθρωποι στο ΙΚΑ. Τρίτον αφού εσείς είστε σίγουροι ότι μπήκατε αξιοκρατικά (lol) δεν έχετε κανένα λόγο να φοβάστε !!! Τέταρτον τώρα σοβαρά πιστεύεται στην Ελληνική Δικαιοσύνη??? (lol) Που υποκινείται και υποστηρίζει το εκάστοτε κόμμα??? Έχετε την εντύπωση ότι οι αποφάσεις δεν αλλάζουν???Και ότι είναι και θα είναι υπερασπίστηκες για εσάς μόνο??? χαχαχα !!Κλαίγεστε και μιλάτε για δικαιοσύνη, αδικίες, και τα ρέστα. Είστε για γέλια!!!!Αν νομίζετε ότι θα διώξουν αυτούς και θα πάρουν εσάς, πλανάστε πλάνην οικτρά!!! Εδώ σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε και εσείς πιστεύετε ακόμα τους πολιτικούς που σας χώσαν κάποτε με τα stage!!!Τότε όμως όλα ήταν καλά γιατί ΛΕΦΤΆ ΥΠΉΡΧΑΝ. Αυτό που στο τέλος θα γίνει είναι να βγάλουν μια ρύθμιση αναδρομικά (γιατί δεν μασάνε) και να σας πουν πέρασαν τρία χρονιά, άντε γεια τώρα και διαγραφή. Και φυσικά να απολύσουν και τους άλλους έτσι για να αρχίσει να τρομοκρατείτε ο καοσμάκης μήπως μερικοί αργόσχολοι φοβηθούν και δουλέψουν (λέμε τώρα). Γιατί εσείς δεν κοιτάτε το συμφέρον σας, κοιτάτε να σκάψετε τον λάκκο του αλλού και αυτό θα το πληρώσετε με το ίδιο τίμημα. Και επειδή φτάνει πλέον γίνατε όλοι Μαρθες Βουρτσηδες διαβάστε να ξεστραβωθείτε
http://www.capital.gr/tools/view_printer.asp?ID=351025

http://www.poseika.gr/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=1&Itemid=201&limitstart=104 (κάτω κάτω) Δευτέρα, 06 Οκτώβριος 2008 00:00

Μας πρήξατε!! Μπήκατε με ΑΣΕΠ και πράσινα αλόγα. Ούτε το ΙΚΑ δεν σας ήθελε, σας πήρε χαμπάρι! Αλλά είστε κι εσείς τις 9κ χαϊβάνια που δεν προσβάλλετε την συγκεκριμένη προκήρυξη για λόγους ισότητας, αναξιοκρατίας και αδιαφάνειας κτλ. Ας γίνει λοιπόν ένας έλεγχος να δούμε οι διοριστέοι στη συγκεκριμένη προκήρυξη έκαναν stage??Και αν ναι βγήκε προκήρυξη για stage η φυτεύτηκαν?? Άκουσον άκουσον η πιο δυνατή και αξιοκρατική προκήρυξη με ΑΣΕΠ που πέρασε ποτέ από την Ανώτατη Αρχή..Δηλαδή εμείς οι εφοριακοί και οι εκπαιδευτικοί που μπαίνουμε με γραπτό διαγωνισμό τι να πούμε??Υπάρχει κόσμος που έφαγε χρόνια από την ζωή του για να διαβάσει και να μπει στο δημόσιο για να δουλέψει τίμια και υπεύθυνα και επιπλέον να πληρώσει τα άντερα του σε φροντιστήρια για να βοηθηθεί και εσείς με τα κονεδάκια σας χτυπιέστε?? Είμαστε σοβαροί??? Επιπλέον να προσθέσω ότι όσο αναφορά για την προϋπηρεσία της 9κ δεν ήταν πρώτον προαπαιτούμενο προσόν απλά μετρούσε μονό η προϋπηρεσία σε τράπεζα όπως είναι αντιληπτό ιδιωτικός τομέας. Αντιθέτως στην 8κ υπήρχε ως ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΎΜΕΝΟ προσόν η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΉ προϋπηρεσία σε ασφαλιστικό φορέα τουλάχιστον 2 ετών δηλαδή δημόσιος φορέας.
Επίσης στην 9κ υπήρχαν θέσεις χωρίς καθόλου προϋπηρεσία και όντως διορίστηκαν άτομα χωρίς προϋπηρεσία και αυτό αποδεικνύεται. Τέλος αργά η γρήγορα η κατηγορία ΔΕ θα πάψει να υφίσταται στο δημόσιο και πολύ καλά θα κάνει, όταν έξω υπάρχουν τόσα άτομα με πτυχία. Έτσι απλά και ενημερωτικά το λέω, ότι είναι ευρωπαϊκή οδηγία. Στο δημόσιο θα μείνουν άτομα με υψηλά προσόντα μόνο . ΔΕΝ αναρωτηθήκατε γιατί καταργούν μόνο τις οργανικές θέσεις ΔΕ των αορίστου χρόνου???? Γιατί όχι και των υπολοίπων ΠΕ και ΤΕ ??? Άλλωστε όλοι δεν φυτεύτηκαν με ρουσφέτια με το διάταγμα του Παυλόπουλου γιατί μόνο οι ΔΕ??
Τα συμπεράσματα δικά σας... Καληνύχτα!!!

Ανώνυμος είπε...

Η μικροψυχία σε όλο της το μεγαλείο...εν δυνάμει συνάδελφοι να "τρώγονται" πραγματικά μεταξύ τους.

Έχω να παραθέσω τα εξής από την πλευρά μου και όποιος μπορεί ας μου απαντήσει-τοποθετηθεί.

1) Μέσα σε ελάχιστους μήνες εκδικάστηκε η υπόθεση, η απόφαση βγήκε τάχιστα και καθαρογράφτηκε εντός ολίγων ημερών, μάλιστα είναι η μόνη ίσως απόφαση, που έβγαλε το Εφετείο από το Σεπτέμβρη και εντεύθεν. Γιατί τόση βιασύνη και κυρίως από ποιον;

2) Γιατί τέτοιος κανιβαλισμός, ρε παιδιά; Οι της 9Κ τι φταίνε, προκάλεσαν κάτι; Αυτοί φταίνε ή ενδεχομένως η πολιτεία; Και μάλιστα μόνο η πολιτεία...

3) Πετυχαίνοντας οι μεν την αντισυνταγματικότητα του επίμαχου νόμου, τι πετυχαίνουν τελικά; Να διώξουν απλά τους δε ή υπάρχει και "βαθύτερο" σχέδιο;

Εδώ μιλάμε ξεκάθαρα κατ'εμέ για πολιτική σκοπιμότητα από πολλές απόψεις. Και κάτι τέτοιο λύνεται μόνο με πολιτική βούληση. Αν η πολιτεία θελήσει, ρυθμίζει το θέμα και για τους δύο άμεσα και οριστικά, για να μην υπάρχουν και στο μέλλον διαφορές και διενέξεις.

Αν δε θελήσει, θα τους έχει όλους όμηρους...και οι απολύσεις θα προχωρήσουν και οι άλλοι δεν πρόκειται να απορροφηθούν ούτε μετά από 10 χρόνια.

Ας διαλέξει λοιπόν αυτό το κράτος και ας τοποθετηθεί άμεσα, σοβαρά και υπεύθυνα, χωρίς να δηλώνει άλλα και να πράττει άλλα.

Ανώνυμος είπε...

Οι διοριστέοι του Ικα,προκήρυξη 8κ/2008 περίμεναν περίπου δύο χρόνια για να βγεί επιτέλους η απόφαση που τελικά τους δικαίωσε ουσιαστικά.Κρίθηκε παράνομη η πρόσληψή σας την ώρα που εσείς δουλεύατε όλον αυτό τον καιρό στον Φορέα μας, κανένας δεν σκέφτηκε πως τα έβγαζαν πέρα οι 800 οικογένειες,οι οποίες αναγκάστηκαν να αιμορραγήσουν οικονομικά για να αποδείξουν το δίκιο τους.Η προσφυγή στράφηκε κατά της εξαίρεσης και όχι κατά των ανθρώπων διότι σε αυτή την χώρα κάποτε θα πρέπει πέρα από την πολιτική της εύνοιας,των πελατειακών σχέσεων και των πολιτικών σκοπιμοτήτων να εφαρμόζονται τα άρθρα του Συντάγματος για όλους το ίδιο και να τηρούνται οι κανόνες στα εργασιακά δικαιώματα.Το Ικα είχε ανάγκη πάνω από όλα τους διοριστέους της προκήρυξής του για να καλύψει τις επιτακτικές του ανάγκες που είχε ορίσει από το 2006,εάν στην συνέχεια είχε επιπλέον χρήματα και κενά να καλύψει από άλλες προκηρύξεις κανείς δεν θα είχε αντίρρηση αλλά επιτέλους θα πρέπει και οι πολίτες πόσο μάλλον οι Ασεπίτες αλλά και το πολιτικό σύστημα να μάθει να προστατεύει εργασιακά όλους τους Ελληνες πολίτες και να φροντίζει να μην παρεμβαίνει στις διαδικασίες ΑΣΕΠ.Είχαν τα κόμματα εθιστεί να δημιουργούν κομματικούς στρατούς στους κόλπους του Δημοσίου αλλά με διοριστέους ΑΣΕΠ μέχρι χθες δεν είχαν τολμήσει,ήρθε λοιπόν μία δικαστική απόφαση και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους,εξαντλώντας ακόμα και το 8μηνο που δίνει ο Νόμος στους Δικαστές προκειμένου να καθυστερήσουν να εκδόσουν απόφαση,για ποιά απόφαση-εξπρές λοιπόν μιλάς ανώνυμε??.Μια δικαστική απόφαση καταπέλτης που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει γιατί είναι ομόφωνη και απόλυτα νομικά τεκμηριωμένη.Μεγάλο φάουλ άγνωστε να υπονοείς διάφορα για την Ελληνική Δικαιοσύνη που στέκεται στο ύψος της σε μία ιδιαίτερα δύσκολη κοινωνική και πολιτική συγκυρία.Διάβασε τουλάχιστον την απόφαση και μάθε να σέβεσαι την Ελληνική Δικαιοσύνη διότι κανείς δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω της Δικαιοσύνης....
Οι διοριστέοι ΙΚΑ θα εργαστούν στον φορέα τους διότι και τους αξίζει και το δικαιούνται και εσείς καλό θα είναι να αρχίσετε να αναγνωρίζετε την αξία και το δικαίωμα εργασίας τους διότι εάν σας δοθεί λύση στους διοριστέους ΙΚΑ θα οφείλεται και μόνο..

Ανώνυμος είπε...

Κ.Εφοριακέ κοίτα να εργαστείς σκληρά μιάς που μπήκες στο Δημόσιο όπως λες με ΑΣΕΠ και να πιάσεις κανέναν οικονομικό στόχο ώστε να μην πληρώνουν πάντα οι μικροί και οι φτωχοί και άσε το ΑΣΕΠ να κάνει σωστά την δουλειά του όπως και την κάνει και να αξιολογεί σωστά το ανθρώπινο δυναμικό που προορίζεται για τα κενά του Δημοσίου.Ολες οι χυδαιότητες που γράφεις για την προκήρυξη του ΙΚΑ απορρίφθηκαν στις 8 ομόφωνες δικαστικές αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου και όσοι εκφραζόντουσαν αρνητικά κατά της προκήρυξης του ΙΚΑ ελπίζω να πήραν το μάθημά τους.Ασε λοιπόν τις εξυπνάδες και κοίτα να αποκτήσεις και λίγο ήθος διότι θα σου χρειαστεί ως κρατικός υπάλληλος.Επίσης,Ασεπίτης=προσόντα αυτό να μην το ξεχνάς διότι και εσύ με αυτές τις διαδικασίες μπήκες.Είναι τόσο μεγάλος ο ανταγωνισμός τα τελευταία χρόνια για τις θέσεις του Δημοσίου που η συντριπτική πλειοψηφία των ΔΕ με ΑΣΕΠ είναι ΠΕ.Επομένως,στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ περνούν οι καλύτεροι όλων και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία των διαδικασιών ΑΣΕΠ.Τα βύσματα τα φτιάχνουν οι πολιτικοί όχι το ΑΣΕΠ,το ΑΣΕΠ επιλέγει αξιοκρατικά.Γιαυτό και η Δικαιοσύνη στις πολιτικές παρεμβάσεις με εξαιρέσεις από το Μνημόνιο κλπ στις διαδικασίες ΑΣΕΠ ήταν αποφασιστική και απόλυτη. Σου συνιστώ λοιπόν να είσαι πιο προσεκτικός την επόμενη φ ορά που θα εκφραστείς για Ασεπίτες και κοίτα να αποβάλλεις τον φανατισμό γιατί δεν θεωρείται αρετή για Δημόσιο Υπάλληλο ..

Ανώνυμος είπε...

http://www.entertv.gr/2013/02/10/koinonia/apolithikan-500-monimi-ipallili-sto-ika-me-e-mail


καλημερα!πραγματικα ντροπη σας!ο κοσμος το χει τουμπανο & εσεις κρυφο καμαρι.σας εχει ξεφωνισει ολος ο κοσμος με την φωτογραφικη προυπηρεσια των stage και εχετε ακομα το θρασσος & μιλατε.οι περισσοτεροι εχετε απολυτηρια του 12 και μπηκατε με μονο προσον την φωτογραφικη προυπηρεσια.ντροπη φυσικα στο ελληνικο κρατος & ολη την πολιτικη κοινοτητα που πιεσε το ασεπ να περασει αυτην την αηδιαστικη προκυρηξη.βλεπεις το παρτυ με διαταγμα του παυλοπουλου εχει τελειωσει.μπηκαν ποσες χιλαδες χωρις κανενα αξιοκρατικο κριτηριο, που οπως ολοι ξερουμε τους διωχνουν με ελαφρα. ειδε η πολιτικη ηγεσια οτι ολα καλα & σου λεει γιατι οχι?γιατι να μην διορισω & αλλους ημετερους & μαλιστα με την βουλα του ασεπ?θα εξακολουθω να ειμαι αρεστη & μετα θα ρθει η τροικα & θα τους στειλει & ολα καλα.εσυ που γραφεις παραπανω για χυδαιοτητες προφανως δεν ξερεις την εννοια της λεξης χυδαιοτητας & ειλκρινα αυτο ειναι πολυ λυπηρο, να εισαι ασχετος & να θες να εργαστεις στο ελληνικο δημοσιο.για ολα ομως υπαρχει ενα τιμημα!οτι σπερνεις αυτο θεριζεις & αυτο θα το αντιλειφθειτε πολυ γρηγορα ολοι οι αποτυχοντες της 8κ.οταν & εσας θα σας πεταξουν στο δρομο γιατι αυτο ειναι δεδομενο, τοτε θα αντιλειφθειτε πως κανενας δεν προκειται να σας στηριξει.βαρεθηκαμε το καλμα απο ατομα βολεμενα με βυσματα stage & αοριστου χρονου που τοσα χρονια ρουφανε το αιμα το κοσμακη.οσο ανφορα για τους οικονομικους στοχους των εφοριακων απλα γελαω.εχεις πολυ θρασος και αυτο δεν ειναι αρετη για κανενα δημοσιο υπαλληλο.πραγματικα τα παρακαλια, τα γλυψιματα, τα καλματα και τα πολιτικα βυσματα σας δεν θα θα μπορουν πλεον να σας βοηθησουν.ο κοσμος ειναι πλεον οργισμενος με ολο το πολιτικο συστημα.και τοτε θα θελα πολυ, μα παρα πολυ να μαθω την γνωμη σας για την ελληνικη δικαοσυνη.γιατι & εσας μεσω της ελληνικης δικαιοσυνης θα σας στειλουν στα σπιτια σας, αυτοι θα βγουνε λαδι & θα σας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες.θα φατε ενα χαστουκι περιποιημενο.δεν κυβερνανε πλεον τα φιλαρακια σας οι πολιτικοι αλλα η τροικα.ειναι φανερο οτι αυτο δεν το εχετε καταλαβει ακομα.λυπαμαι πολυ για τα παιδια της 9κ αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα αποκατασταθει η καταφωρη αδικια εις βαρος τους.ατομα με γνησια προσοντα δεν χανονται, βρισκουν τον δρομο τους ειτε στον δημοσιο ειτε στον ιδιωτικο τομεα.το δεν ειχα σκοπο να ξαναγραψω γιατι το επιπεδο καποιων ειναι πολυ χαμηλο & απο αποψη μορφωσης & απο ηθικης.δεν περιμενα φυσικα να παραδεχτειτε την πραγματικοτητα για πολυ απλα δεν σας συμφερει.αλλα οχι να κρινετε & να κοροιδευτε ανθρωπους που οτι εχουν κανει το εχουν με ο σπαθι τους & εχουν με μπει να υπηρετησουν το ελληνικο δημοσιο με καθαρο γραπτο διαγωνισμο.δεν μπορω να συννενοηθω και ποσο μαλλον να ερθω σε αντιπαραθεση με ατομα κατωτατου επιπεδου.τα συμερασματα δικα σας & τι να πω καλη τυχη & καλα ξεμπερδεματα....!!!


εφοριακος

Ανώνυμος είπε...

Προκαλώ τον οποιοδήποτε να αποδείξει ότι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ.
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΑΝ.ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ(ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 9Κ)ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΓΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΑΠΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ:ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ.ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ,ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΣΕΠ.ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ!!
ΑΣΕΠ ΜΕ 480 ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ!!!
ΑΝΤΕ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ ΑΛΛΟΥ.
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ 9Κ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ 8Κ.
Υ.Γ.ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ;
ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΟΡΙΑ;
ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ..
Υ.Γ.2 ΕΦΟΡΙΑΚΕ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΝΟΥΜΕΡΟ..

Ανώνυμος είπε...

προς ανωνυμο 13 Φεβρουαρίου 2013 - 9:11 μ.μ.

διαβασα ολα τα παραπανω,τι κακια ειναι αυτη?λοιπον η 8κ/200 ζητουσε δυο χρονια προυπηρεσια σε ασφαλιστικο φορεα.ηταν προαπαιτουμενο προσον για την συμμετοχη στην προκυρηξη.αν δεν ειχες δυο χρονιοα δεν μπορουσες να παρεις μερος.επισης ειχε και το 50% της προσαυξησης των μοριων αν δουλευες σε δημοσιο τομεα.βεβαια αυτη η ανηκουστη τροπολογια ευτυχως εχει καταργηθει.ευτυχως!αυτη η προαπαιτουμενη προυπηρεσια ηταν ως επι το πλειστον μεσω stage διοτι επι χρονια δουλευαν ατομα ανασφαλισττα με καθεστως stage.στο ικα δεν εγιναν ουτε προσληψεις εποχικου προσωπικου ουτε συμβασεις εργου.αρα ειναι ξεκαθαρο ποιοι υποψηφιοι μπορουσαν να λαβουν μερος.η 9κ/2008 απο την αλλη δεν ειχε προυπηρεσια προαπαιτουμενη.απλα μετρουσε η προυπηρεσια εαν δουλευες σε ιδιωτικη τραπεζα, ως συναφεια ντικειμενου.επισης δεν υπηρχε το 50% της προσαυξησης διοτι η προυπηρεια ηταν απο ιδιωτικο και οχι απο δημοσιο τομεα.στην προκυρηξη αυτην μπορουσε να τα κανει οπιοσδηποτε Ελληνας πολιτης.εχουν υπαρξει και αλλες προκυρηξεις που αποδεχονται την προυπηρεσια μονο σε συναφες αντικειμενο της θεσης.που ειναι το παραλογο?στις προκυρηξεις π.χ.νοσηλέυτικου προσωπικου αναγνωριζεται η προυπηρεσια νοσηλευτη οχι διοικητικου, καθαριστη κτλ.επισης στις προκυρηξεις δασολογων αναγνωριζεται η προυπηρεσια σε δασικο και μονο αντικειμενο και οχι διοικητικου, γραμματεα, γεωπονου κτλ.και στους εκπαιδευτικους ισχυει το ιδιο.νομιζω οτι συγκρινουμε ανομοια πραγματα.πραγματικα νομιζω οτι ειναι αντιληπτο ποια ειναι η φωτογραφικη προκυρηξη και ποια οχι.για αυτο λοιπον ανωνυμε πριν βγαλεις εδω ολη αυτην την κακια που εχεις διαβασε καλυτερα και τοποθετησου σωστα.συμφωνω μαζι σου οτι οντως εχουν υπαρξει φωτογραφικες προκυρηξεις σε μικροτερους φορεις, σε δημους περιφερειες κτλ με την απλη μεθοδο διευρυνση οραγανογραμματος.το θεμα αυτο θα ηταν πολυ σωστο να ελεγθει και να σταματησει, αλλα οσο αναφορα τα παραπανω εχεις αδικο.η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας.εφοριακε να αγιασει το στομα σου η τοποθετηση σου ειναι η ορθοτερη εδω μεσα.ειναι απαραδεκτο να απολυουν ατομα μεσω ασεπ και να αφηνουν χιλιαδες επιορκους, κοπανατζηδες και αχρηστους που εχου μπει με πολιτικα μεσα και φωτογραφικες προκυρηξεις.το θεμα ειναι να γινει ενα σωστο αξιοκρατικο και αποτελεσματικο δημοσιο.στο τελος ομως την πληρωνει η αξιοκρατια και ολοι αυτοι που εχουν μπει με βυσμα θα καταφερουν και να μεινουν και να παραμεινουν αχρηστοι, γιατι πολυ απλα εχουν γερες πλατες.ο νομος της ζουγκλας κυριολεκτικα.αυτο που πρεπει να κανει ο καθενας μας ειναι να αναλογιστει ολες αυτες τις συνεπειες της κρισης και πως για ολο αυτο ειναι υπευθυνοι οι πολιτικοι μας και αμεσως μετα εμεις διοτι εμεις τους εκλεγουμε.δυο προκυρηξεις σφαζονται στα δικαστηρια και η πολιτικη ηγεσια ουτε ιδρωνει το αυτακι της και ουτε την ενδιαφερει η ζωη του κοσμου.δυστυχως ετσι οπως παει η κατασταση θα καταντησουμε χειροτερα απο τριτοκοσμικη χωρα και αυτο ειναι πολυ λυπηρο....

Ανώνυμος είπε...

KAI ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ.
Η 9Κ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

προς ανωνυμος 8 Φεβρουαρίου 2013 - 11:10 π.μ.

μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις.η καλυτερα δεν καταλαβαινεις αυτα που διαβαζεις.

Nia είπε...

Προς Ανώνυμος 18Φεβρουαριου 2013- 11:10

ΔΕΝ ήταν και οι δυο προκηρύξεις φωτογραφικές.
Ελαβα μέρος και στις δυο, χωρίς προϋπηρεσία σε τράπεζα και χωρίς προϋπηρεσία stage!

Μάντεψε σε ποια ήμουν επιτυχουσα, στην 9Κ!

Επίσης ΔΕΝ εχω γνωστό ή συγγενή πολιτικό ή οποιοδήποτε άλλο "μέσο".

Λυπάμαι που έφτασα σε αυτή την ηλικία για να δω με τα ίδια μου τα ματιά την κατάντια αυτής της χώρας, όπου μόνο το ρουσφέτι κυβερνά, γιατι αν κάποιος από την προκήρυξη της 9Κ είχε πολιτικό μέσο, όπως αναφέρουν κάποιοι, αυτή τη στιγμή δεν θα ήμουν άνεργη, τόσο εγω όσο και οι υπόλοιποι συνάδελφοι μου.

Ας προσπαθήσουμε σαν λαός μα μην είμαστε της λογικής "αφού δεν εχω εγω κατσίκια, να ψοφισει και η κατσίκα του γείτονα".

Ας μην συνεχιστεί άλλο αυτή η ανθρωποφαγία.

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")